Byggeli er reklamefinansieret. Når du køber via vores links, kan vi modtage kommission. Læs mere her.

Om Byggeli.dk

Byggeli.dk har et ønske om at hjælpe dig med at finde de absolut bedste fagfolk og håndværkere på markedet. Vi ved at det kan være lidt af en jungle og finde håndværkere til en fair pris og netop derfor har vi samlet dem alle ét sted.

Det laver vi

Vi skriver informative artikler om alt fra specifikke byggetjenester, til DIY projektbeskrivelser. Vi skriver baseret på egen erfaring og alle vores artikler er faktatjekket af professionelle fagfolk.

Vores mission

Vores målsætning er at skabe en bro mellem initiativrige husejere og topkvalificerede fagfolk og håndværkere, med det formål at forbedre hjem, optimere håndværkerfirmaer og berige liv.

Det bør være enkelt og ligetil at opspore en dygtig fagperson eller håndværker. Alle vores artikler og DIY guides tager udgangspunkt i denne målsætning.

Sådan tjener vi penge

Byggeli.dk er en forretning. For at dække vores driftsomkostninger og give teamet en løn, bruger vi henvisningslinks. Når du klikker på vores links og bestiller en service kan vi tjene en kommission.

Disse henvisningslinks koster dig ikke noget ekstra.

De fortæller blot det pågældende firma, at du kom fra Byggeli.dk. Disse henvisningslinks støtter økonomisk Byggeli og lader os fortsætte med det, vi gør bedst, nemlig at skabe informative artikler til dig.

Affiliate links og relationer

Vi deltager i en række forskellige henvisningslinksprogrammer. Nogle programmer er med e-handelsplatforme, nogle er gennem et 3. parts netværk (som Adservice), og nogle er direkte med udbyderne.

I mange tilfælde findes der forskellige henvisningsprogrammer, der sælger den samme service. Vi vælger vores henvisningsprogrammer baseret på en kombination af, hvor vi tror, vores læsere får den bedste service, og på kommissionsraten.

PartnerAds ansvarsfraskrivelse

Vi deltager i PartnerAds affiliate program, der er designet til at give os mulighed for at tjene penge ved at linke til PartnerAds.dk og tilknyttede sider.

Adtraction ansvarsfraskrivelse

Vi deltager i Adtraction affiliate program, der er designet til at give os mulighed for at tjene penge ved at linke til Adtraction.dk og tilknyttede sider.

Kontakt

Vil du i kontakt med Byggeli.dk? Så send venligst en mail på følgende mailadresse:

kontakt@byggeli.dk

CVR: 37180238

Gør som 400.000 andre danskere, Få 3 gratis og uforpligtende tilbud
Få gratis rådgivning og modtag 3 tilbud ved at udfylde formularen hos vores anbefalede samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk.
Hurtigt svar i hele landet
4,6 stjerner på Trustpilot
100% uforpligtende og gratis rådgivning
3byggetilbud
Få 3 uforpligtende tilbud